12.4.2011

Kun sortuu valmisruokaan

... se voi olla pienoinen pettymys. En eilen jaksanut kokkailla pidemmän kaavan mukaan, joten sorruin osittain eineksiin. Ostin Rainbown juustolla ja aurinkokuivatulla tomaatilla täytettyjä tortellineja. Ne oli ihan ok, mutta ei niissä kyllä ainakaan aurinkokuivattua tomaattia ollut kuin väriksi. Ja muutenkin jauhoisen makuisia olivat. Täytyy hankkia se pastakone, jotta pääsee tekemään itse tuorepastaa. Onnistuisikohan tortellinien teko valmiista tuorepastalevyistä? Yllätys yllätys, lautasella oli myös parsaa. Lisäksi tein ihanaa raikasta tomaattisalaattia.


Tomaattisalaatti:

kirsikka- ja miniluumutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
valkoviinietikkaa
mustapippuria ja suolaa

Murskaa tomaatit sormien välissä, jotta niistä pääsee mehua ulos (voi olla sotkuista puuhaa).  Lisää salaattiin revittyjä basilikan lehtiä, kunnon loraus oliiviöljyä, hieman valkoviinietikkaa, rouhittua mustapippuria ja suolaa. Sekoita ja anna maustua n. 30 min. Heitin ainekset vaan sekaisin, joten tarkkoja mittoja en osaa antaa. Kannattaa siis maistella ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti