5.6.2011

Maailman paras (ja epäterveellisin) pannukakku


Tää on niin hyvää. Äidin resepti ja lapsuuden makumuistot herättävä. Huomaa tosin, että ei enää vatsa vedä yhtä paljon kuin ennen, mikä lienee hyvä asia... No, toimii joka tapauksessa lohdukkeena muuten surkealle flunssaiselle ololle.

4 dl vehnäjauhoja
1½ dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 munaa
100 g sulatettua ja jäähdytettyä voita tai margariinia

Sekoita kuivat ainekset, lisää joukkoon maito, munat ja rasva. Sekoita vispilällä ja kaada taikina korkeareunaiselle uunipellille. Paista 200-250 asteessa n. ½h. Meillä tämä onnistuu parhaiten 200 asteisessa uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti