1.9.2012

Avocado pasta


Safkaa -keittokirja inspiroimana ja muunnellen tästä tuli suosikkipastaa kertaheitolla. :) Nopeaa ja helppoa ja ennenkaikkea herkullista.

250g tuorepastaa
1/3 pakettia MustaPekka tuorejuustoa
2 avokadoa
1 yksikyntinen valkosipuli
½ punainen chili
reilu kourallinen tuoretta persiljaa
reilu kourallinen tuoretta basilikaa
1 limen mehu
2-3 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
pastan keitinvettä

Laitan pastavesi kiehumaan. Valmista sllä aikaa avokadokastike. Kuori avokadot, poista kivet ja pilko pieneksi. Heitä kulhoon pilkotun valkosipulin ja chilin kanssa. Hienonna yrtit ja murenna tuorejuusto kulhoon. Lisää vielä mustapippuria ja suolaa sekä limen mehu ja oliiviöljy. Hienonna esim lusikan kuperalla pohjalla seos suht tasaiseksi massaksi. Keitä pasta suolatussa vedessä, valuta ja säästä keitinvettä - voit laittaa sitä avokadokastikkeen sekaan ½-1 dl. Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen ja nauti.

This became our favorite pasta - delicious, easy and quick to cook.

250g of fresh pasta
2-3 tbls of black pepper seasoned cream cheese 
2 avocados
1 one-cloved garlic
½ mild red chili
handful of fresh basil
handful of fresh parsley
1 lime (just the juice)
2-3 tbls of olive oil
salt
black pepper

Set the pasta water to boil. Mix the sauce while waiting. Peal the avocados, remove the stones and chop the avokado. Toss in a bowl along with chopped garlic and chili. Mince the herbs and cream cheese and add to the bowl. Add some black pepper, salt the olive oil and the lime juice. Mix all the ingrediants together and mince the mixture smooth. Boil the pasta, rinse it and save some of that cooking water. Add the pasta and ½-1dl of cooking water to the avokado sauce. Enjoy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti